vrijdag, mei 24, 2024
Nieuws

Kerstconcert 2022 van Vlaardings Mannenkoor Orpheus was groots en luisterrijk.

Het laatste klassieke kerstconcert in de Grote Kerk van Vlaardingen is een groot succes geworden.

De meer dan 350 bezoekers hebben genoten van de indrukwekkende mannenzang  van Orpheus Vlaardingen, van het fijne dameskoor The Green Forest Selection, van de geweldige sopraan Wendy Roobol en de sfeervolle klanken van de piano die bespeeld werd door de gerenommeerde Marjan Fey.

De zeer gevarieerde avond stond muzikaal onder leiding van de deskundige dirigent van Orpheus: Michel de Valk die natuurlijk ook de samenzang met de volle kerk leidde.

Vele bezoekers lieten na afloop spontaan weten een enorm fijne avond te hebben gehad in de sfeervol verlichte en behaaglijk verwarmde Grote Kerk; een heerlijke voorbereiding op een waardevol kerstfeest.

Kerstconcert 2022 werd mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van Deltaport Donatiefonds en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Zie hieronder een klein fragment van het concert die Michel Valk deelde op Instagram

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michel de Valk (@micheldevalk)

Mede mogelijk gemaakt door @havenrotterdam DeltaPORT Donatiefonds #burenfonds

deltaport logo

Een gedachte over “Kerstconcert 2022 van Vlaardings Mannenkoor Orpheus was groots en luisterrijk.

  • Jack van der Meer

    Een prachtig concert, dat mede bijgewoond werd door twee wethouders. Omdat die twee erbij waren is het jammer dat het orgel niet gebruikt werd bij dit concert. Indien dit wel het geval zou zijn geweest dan hadden die twee belangrijke functionarissen het gebruik van zo’n mooi instrument zeker kunnen laten meewegen in hun beslissing over de toekomst van de Grote Kerk.
    Een gemiste kans!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *